Er dette billeder af en engel?

Det første billede fra overvågningkameraet viser englen over brandchefens bil. På det andet billede er englen på vej bort. Det er ikke et møl, fastslår pastor Deneille Moes fra Michigan.

Da brandchef Glen Thorman tjekkede sine overvågningsbilleder, sendte han to billeder til sin præst, som heller ikke var i tvivl: Glens kamera havde taget billeder af en engel!

Pastor Deneille Moes fra byen Jordan i den amerikanske delstat Michigan delte straks Glen Thormans billeder på kirkens Facebookside med følgende tekst:

”Ja, folkens…det er en engel. Jeg gætter på, at der ikke er nogen tvivl om, hvem der passer på deres hjem, mens de sover. Og ja, de beder om, at Herrens engle vil slå lejr om dem og deres ejendom…

Disse fotos er ikke ændret på nogen måde. Det andet foto fra overvågningskameraet blev taget, fordi englen var ved at fjerne sig.

Kameraet er designet til at tage fotos af alt, som bevæger sig eller er usædvanligt…der var mange tårer i dag, da de åbnede for deres sikkerhedskamera…WOW!”

Andre forklaringer?

Avisen The Christian Post bad en fotoekspert vurdere billederne. Han foreslog, at der kunne være tale om et møl. Men det afviser kirken. Jordan Rivers Church har nu udsendt en meddelelse om, at der ikke kan være tale om et møl, fordi vejret var for koldt.

”Vi har studeret dette foto og overvejet alle muligheder. Dette ”væsen” er bag ved bilen og har gennemsigtige vinger. Vi tjekkede temperaturen klokken 00.49. I byen var temperaturen ifølge vejrudsigten ca. 7,80 C, men hos Thormans måske lavere, omkring 40C. Gennemsnitligt er temperaturen i hans hjem 7 grader lavere. (Deres hus ligger langt ude på landet, hvor det er meget koldere end hos os nær Lake Charlevoix). Fotoet blev taget ved midnat den 9. maj… Og det må formodes, at jorden stadig var kold.

Konklusion: Engel!

Vi tænkte også på de mængder sne, som lå ved huset indtil den 3. maj (det var rester af de over 1 meter sne fra snestormen i perioden 16.-20. april). Vi regner med, at det tog et par dage for sneen at smelte…


Artiklen fortsætter efter annoncen:Og selv om møl ifølge forskere har vist sig ved temperaturer under 20 C, har der indtil nu ikke vist sig myg eller møl i deres eller vores område. Vi siger ikke, at de ikke kunne være der, men vi har ikke set nogen endnu… og i nat har vi endnu en omgang frost.

Så… det er altså konklusionen på vores videnskabelige undersøgelse. Vor konklusion er og bliver den samme…Engel.” skriver kirken.