Hjemvendt missionær bliver højskolelærer

– På LMH er der tid til både refleksioner, frikadeller, undervisning og vandkampe, siger Louise Sølvsteen Nissen.

Louise Sølvsteen Nissen er ansat som ny lærer på Luthersk Missions Højskole (LMH) pr. 1. august 2018.

Psykolog Louise Sølvsteen Nissen (41) har siden 2014 boet med mand og tre børn i Køge. Hun har blandt andet været psykologilærer på den internationale skole, HOPAC, mens familien var udsendt som missionærer i Tanzania for Luthersk Mission.
Louise overtager stillingen efter Natasja Michael, som fik andet job ved årsskiftet.

Mission på højskolen

”Mission på flere niveauer vil blive styrket med Louise. Dels har hun erfaring som missionær i Tanzania, dels brænder hun for mission i Danmark. Hendes hovedfag bliver ’Discipelskab i praksis’, hvor hun vil kunne give rigtig meget til eleverne om at leve med Gud i hverdagslivet på uddannelse, arbejdet og i andre relationer,” siger forstander Henrik Nymann Eriksen.
– Som psykolog er Louise også godt kendt med de udfordringer, som unge slås med i dag, og vil derfor kunne være til hjælp for elever med mange forskellige udfordringer. Jeg er overbevist om, at Louise på disse og andre områder vil bringe meget godt med sig til LMH til glæde for kommende elever, tilføjer forstanderen.
Louise Sølvsten Nissen kommer fra en stilling som PPR-psykolog i Vordingborg. Sideløbende har hun privat praksis. Det sidste fortsætter hun med, da lærerstillingen på LMH ikke er fuld tid.
”Jeg glæder mig til at få en hverdag blandt mennesker, som har taget sig tid til at stoppe op et sted i livet, hvor der typisk er mange vigtige valg, der skal træffes, og hvor meninger, overbevisninger og livsanskuelser kan prøves af,” siger hun om sine forventninger til det nye job.
”Det særlige ved LMH er, at her kan man bruge det bibelske perspektiv i sine overvejelser – både til opmuntring, udfordring og forundring. Jeg glæder mig til en hverdag, hvor liv og tro hører sammen som en naturlig ting, hvor der både er tid til refleksioner, frikadeller, undervisning og vandkampe,” siger Louise Sølvsten Nissen.