Ti præstepar blandt ofrene for flykatastrofe på Cuba

Forrige fredag omkom 110 mennesker, da et passagerfly styrtede ned nær Havanna kort efter afgang. Blandt de omkomne var 10 evangeliske præster og deres ægtefæller.

De ti præster og deres hustruer kom fra et evangelisk kirkesamfund, Nazarene-kirken i Holguin-provinsen i den østlige del af Cuba. En regional talsmand for de evangeliske kirker i Cuba bekræfter, at gruppen var på vej hjem fra en konference i hovedstaden Havanna, da ulykken skete.

”Vi beder jer alle forene jer med os i bøn for alle familier og slægtninge, som er berørt af denne tragedie. Lad os bede Gud om fred og styrke i disse tider med så meget tvivl, chok og smerte,” tilføjer Carlos Sáenz fra The Council of Churches of Cuba.

Man undersøger nu en af flyets ”sorte bokse” for at finde ud af, hvorfor ulykken skete. Kun tre kvinder overlevede flystyrtet, som har udløst to dages landesorg i Cuba.