Han tilgav sine islamiske fjender

Egon Falk (th.) sammen med den muslimske militærmand Wissam, som blev kristen af at repaprere slidte bibler.

Af dr. Egon Falk, missionær i Tanzania, på besøg i Jordan.

Hr. Wissam – en højtstående militær- og politi-officer, var muslim i Irak. Han nød sit liv, indtil han opdagede, at en ekstrem gruppe af islam ønskede at dræbe ham.

Hver dag og overalt hvor han gik, fulgte nogen efter ham, og da en bombe eksploderede og ødelagde hans bil hjemme ved hans hus, greb han en lille taske med nogle få ejendele og flygtede for sit liv.

Hr. Wissam endte op som flygtning i Jordan. Han var meget vred på de mennesker, som havde ødelagt hans liv og magt. Han var fuld af had og begyndte at planlægge, hvordan han kunne rejse tilbage til Irak for at skære halsen over på sine fjender. Hr. Wissam fortalte os, at det ville have været en glæde for ham at dræbe dem alle.

I sin frustration kom han til en kirke i Amman, hovedstaden i Jordan, og han blev overrasket over, at de kristne var kærlige og venlige.

Hr. Wissam så, der var nogle bøger (bibler) i kirken, og de var meget slidte. Han tog fire bøger med hjem for at reparere dem.

En dag, mens han reparerede nogle af biblerne, begyndte han at læse uden at vide, det var en bibel.

Mens han læste, fik han en forfærdelig hovedpine og kunne næsten ikke se ud af øjnene.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hr. Wissam gik til lægen, som sagde til ham, at der ikke var noget galt – og nu forstod han, at han måtte give sit liv til Jesus.

Sådan så hr. Wissams bil ud efter eksplosionen.

Senere mødte Hr. Wissam lederen fra den ekstreme islamiske gruppe, som ville slå ham ihjel. Han sagde til ham, at han havde tilgivet ham, og at han nu var en efterfølger at Jesus.

Hr. Wissam kan ikke vende tilbage til sit hjemland, fordi han nu er en kristen. Han fortalte os, at han bekymrede sig for sin mor.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Husk på Hr. Wissam og de mange, som lider for Kristus.

Hvis du har mulighed for det, så støt vort arbejde, så vi kan nå ud til mange flere mennesker, som kun venter på det sande livsforvandlende evangelium om Jesus Kristus. (Se New Life Outreach, nlo.dk)