Kristent universitet laver ’profetisk’ film om Trump

Studerende fra Liberty University fortæller i den nye spillefilm, ’The Prophecy of Trump’ at han blev præsident som svar på bøn.

’The Prophecy of Trump’ bliver lavet af 56 studerende på det kristne Liberty University i Virginia. Filmen viser, at mange under valgkampen bad til Gud om at få den rette præsident.

Filmen er ikke politisk, men den handler om bøn, siger instruktør Stephan Schultze, som underviser på universitetets filminstitut.

”Jeg håber, den giver en forståelse for, at når folk mødes til bøn, er det ikke bare af værdi for dem selv, men også for det, de beder for. Disse bønner har værdi og opbygger fællesskabet. De skaber et stærkt bånd, som giver mulighed for, at man vælger en præsident som Donald Trump,” siger Stephan Schultze til The Christian Post.

De studerende modtog undervisning undervejs i filmprojektet, hvis producer var Rick Eldridge fra ReelWorks Studios.

Den 85 minutter lange film vil blive vist i 1000 biografer i USA den 2. og 4. oktober.

Den omtalte profeti om Trump stammer fra en pensioneret brandmand, Mark Taylor, fra Florida. Han siger, at Gud i april 2011 fortalte ham, at Trump en dag ville blive præsident. Det skete dog ikke som ventet i 2012, men først i november 2016. Profetien er beskrevet i bogen ”The Trump Prophecies: The

Astonishing True Story of the Man Who Saw Tomorrow… and What He Says Is Coming Next”, som udkom i 2017.