SC 18 vil gi’ troen videre

Under Sommercamp i Mariager er der også tid til hygge med familien og vennerne. Foto fra 2016.

Med temaet ”Giv det videre” vil Sommercamp ’18 fra 14.-20 juli have fokus på, hvordan vi med vores liv og tro kan give Jesus videre til næste generation.

Jesus gav sine disciple Missionsbefalingen med ordene: ”Gå derfor hen og gør alle folkeslagene til mine disciple gennem at døbe og undervise dem.”
På SC ´18 handler det derfor om at give troen videre til næste generation – ligesom i et stafetløb, hvor man giver stafetten videre til næste mand i rækken. Alle kan på den ene eller anden måde være med til at vise i ord og liv, hvad det vil sige at følge efter Jesus.

Transmitteret liv og tro

Det at ”gøre folk til disciple” handler om at ”gå”, ”døbe” og ”undervise”, som Jesus sagde det i Missionsbefalingen.
Det handler ikke om at bygge kirker, holde taler, skabe events (alt sammen gode ting), men at gøre disciple – at give troen videre –, som var det centrale. Din investering og tro på næste generation gør en forskel, så derfor – Giv det videre, fastslår arrangørerne.

Shawn Johnson fra kirken Redrocks i Denver, USA, er gæstetaler på SC’18. Kun tolv år efter sin start samler kirken 9.000 til gudstjeneste hver weekend.
Gæstetalere

Shawn Johnson fra kirken Redrocks i Denver USA har en fortid som stofmisbruger – og et stort hjerte for at nå mennesker med Jesu kærlighed. Redrocks samler over 9.000 mennesker – hvoraf de fleste er nye i troen – til gudstjeneste hver weekend .

Steve Gambill fra England er ledende præst i LIFE Church,

Også britiske Steve Gambill, der er ledende præst i LIFE Church, Bradford, er gæstetaler på årets Sommercamp.

Bradford. Han har en smittende energi og brænder for at række ud til mennesker, som ikke har mødt Jesus endnu. Steve leder kirken sammen med hustruen Charlotte.
LIFE Church har afdelinger i Bradford, Leeds, Belfast og Warszawa, Polen og er dermed en af Europas mest progressive kirker.

Spor for alle aldre

SC ´18 tilbyder 7 forskellige spor, så der er noget for alle aldersgrupper. Ved tilmelding oplyser man, hvilke spor/grene, man ønsker at deltage i.
Tirsdag den 17. bliver en særlig festlig gæstedag med Børneshow for de yngste. På gæstedagen kan man invitere venner, familie og naboer med.

I år kan man også opleve en tur i veterantoget til en helt speciel SC CLASSIC-pris på kun 75 kr./person. Med Mariager-Handest Veteranjernbane kan man rejse, som folk gjorde det i årene 1910-1950 gennem naturområder langs Mariagerfjord.


Artiklen fortsætter efter annoncen: