At gå den ekstra mil – uden selv at brænde ud

Kirsten Callesen står for oplæggene på tre temaaftner, som skal styrke kristne, frivillige som professionelle, i det sociale arbejde.

Psykolog Kirsten Callesen og socialrådgiver Maria Skytt Fajsburg holder en række kurser for kirkefolk, som ønsker at hjælpe andre. Kurserne forgår i Byens Hus i Roskilde tre torsdage i september, november og januar.

Kurserne henvender sig til både professionelle og frivllige. Der vil være fokus på, hvordan man som ”hjælper” får Gud mere med ind i arbejdet og samtidig når et spadestik dybere i relationerne til sårbare medmennesker.

Den første aften, torsdag den 27. september, handler det om: Introduktion til udviklings-/personlighedsforstyrrelser; Traumetilstande ud fra et neuropsykologisk perspektiv og Medfølelsens pris – når hjælperens eget nervesystem bliver farvet af andre menneskers sårbare sind.
Pris er Kr. 75,00 pr gang (til forplejning) eller Kr. 200,00 for alle tre gange. Hver gang starter man kl. 16.30 med lovsang og bøn før oplægget. Undervejs vil der være fællesspisning.

Tilmelding senest 4 dage før, på mail: stilladset@gmail.com

Vi skal lave relevante fester, til dem ‘langt ude’