I skoven skulle være gilde

Kamma Ankjærø
Ny Munkegade 80
Aarhus C

150.000 l fadøl blev der drukket på Smukfest, skriver Kamma Ankjærø.

Der er skrevet mange smukke og muntre sange om skoven. Engang kendte ethvert barn den lystige vise om ”den gamle ørn, som jo så gerne ville fornøje sine børn.”

I dag bliver der også holdt gilde i skoven. Et af dem er Smukfest i Bøgeskoven ved Skanderborg, men det kan ikke være for at fornøje børnene, at der drikkes ca. 150.000 liter fadøl fra onsdag til søndag. Og hvad skal børnene tro, når en sangerinde optræder med elefanthue? Af voksne kan det kun opfattes som foragt for maskeringsforbuddet.

Og når mænd optræder med issparkning og sparker til en liter is for at se, hvem der kan sparke længst muligt, vil det forvirre børnene at se voksne behandle mad på den måde, uanset om det er en billig is.
150.000 liter fadøl fra onsdag til søndag… Er det så sært, at der er 122.000 danske børn, der lever i familier med alkoholproblemer?