Lis Kauczki fra ’Lis og Per’ 75 år

Lis fra duoen Lis og Per rundede sidste lørdag de 75 år. De fortæller deres livshistorie i bogen ’Vi er Lis og Per’ fra 2012.

Den kvindelige halvdel af dansktopduoen ’Lis og Per’ fyldte 75 den 18. august. På selve dagen stod parret dog på scenen, så festen blev holdt ugen i forvejen, skriver Billedbladet

Parret har fulgtes ad og har sunget sammen, siden de var helt unge. I mange år drev de sammen en damefrisørsalon, men fra 1989 begyndte de at turnere som sangerduo. Deres store gennembrud kom i 1989 med albummet ”Vores allerbedste år”, som hentyder til, at parret den 6. maj samme år under et besøg i pinsekirken sagde ja til Jesus. Det fortæller de om i biografien ”Vi er Lis og Per”.

Duoen har givet utallige koncerter både i Danmark og i vore nærmeste nabolande og har solgt over en million plader. De er stadig aktive sangere, selv om de begge har oplevet alvorlig sygdom de seneste år.