Skotske profeter på konference i september

Emma Stark er en skotsk profet, som den 7.-9. september medvirker på en profetisk konference i Danmark.

Hun beskrives af arrangørerne som en profet med autoritet og ægthed. Hun rejser ikke bare over hele Skotland, men også internationalt og giver klare, direkte profetiske input til ledere, kirker og tjenester.

Formålet er at udruste de kristne til bedre at høre fra Gud og anvende det, de hører, til at forandre deres liv, samfund, byer og nationer. Men også at lære dem at bedømme de profetiske ord.

I 2009 grundlagde Emma Stark sammen med sin mand, David, ”Glasgow Prophetic Center”. Det er et netværks-center med en stab på over halvtreds erfarne profetiske tjenere.

Mange tusinde er blevet trænet og forløst i profeti, åndelig krigsførelse og åbenbarings-gaverne.
Emma og hendes team har givet over 20.000 timers personlig profetisk betjening til mennesker, der rejser til Skotland fra hele verden for at høre fra Gud.

Fra deres center er millioner af ”Lion Bites”, dvs. daglige profetiske e-mails, sendt ud for at styrke og opmuntre kristne overalt i verden.

Som en begavet kommunikator elsker Emma at forkynde, undervise og aktivere mennesker i den profetiske tjeneste.

Hun kommer fra en lang familie-linje af bibel-lærere. Hendes far var lokal baptistkirke-præst i over 40 år. Han arbejder nu sammen med hende og hendes team.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kvinder arrangerer

Konferencen er henlagt til Kolding Internationale Højskole. Den arrangeres – ligesom tidligere konferencer om de apostolske og profetiske tjenester – af Mirjam Elbæk Rasmussen, Randers, som har skrevet bogen ”Guds Gaver”, Anette Holt Larsen, ”Next Level”, Rakul Kristiansen, Bedehus.dk, Hanne Christiansen, lovsangsleder, og Mette Skals Hågensen, som er medpastor i Horsens Pinsekirke.

Udover undervisning bliver der direkte profetisk betjenning af deltagerne og workshops med gruppearbejde.

Sarah-Jane Biggart er med.
Gud på markedspladsen

Udover Emma Stark kommer også Sarah-Jane Biggart med.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hun er assisterende leder af det profetiske center og har også selv profetisk gave. Hun vejleder mange indflydelsesrige menneker indenfor virksomheder.

Sammen med sin mand driver hun en ejendomsmægler-virksomhed.

Hun har arbejdet for Scripture Union og har været projektleder i Mission Scotland, hvor hun nu er formand for bestyrelsen.

Da det ikke er højskolen selv, der arrangerer konferencen, skal man tilmelde sig hos Rakul Kristiansen (rakul.kristiansen@gmail.com). Det koster 1.150 kr. at deltage fra fredag til søndag.


Artiklen fortsætter efter annoncen: