23-årige Signe er den yngste i Sømandsmissionens bestyrelse

– Som medlem af hovedbestyrelsen har jeg nu mulighed for at være i hjertet af Sømandsmissionen, siger Signe Damgård Nielsen, som her ses i Seamen’s Club.

Som den yngste nogensinde er 23-årige Signe Damgård Nielsen udpeget som nyt medlem af Sømandsmissionens hovedbestyrelse. Hun repræsenterer ungdomsnetværket NORDLYS.

Signe kender udmærket Sømandsmissionens arbejde i både Grønland og Danmark. For fire år siden var hun volontør i Grønland, og hun var at finde i den første styregruppe for NORDLYS – Sømandsmissionens netværk af unge. Af og til har hun også været frivillig på sømandscaféen i Aarhus, når besætningerne fra de store krydstogtsskibe er kommet forbi.

– Jeg synes, det er et værdifuldt og vigtigt arbejde, som Sømandsmissionen gør i både Grønland og Danmark. Som medlem af hovedbestyrelsen har jeg nu mulighed for at være i hjertet af Sømandsmissionen. Her skal vi sætte kursen med de kristne værdier som grundlag for at føre visioner ud i livet. Jeg regner da med at kunne bidrage med nye og anderledes ideer til arbejdet. Det er fx hele tiden vigtigt at følge udviklingen i det maritime miljø, vurderer Signe.

– Jeg kan også trække på min praktiske erfaring i både Grønland og i Nordlys, hvor vi har lavet en række vellykkede nye tiltag med mange unge frivillige, som Sømandsmissionen har lyttet til, været glade for og værdsat.

Personligt kan jeg godt lide, at Sømandsmissionen arbejder med et åbent hjerte, et lyttende øre og en hjælpende hånd. Vi vil gerne dele evangeliet med dem, vi møder, men vi presser det ikke ned over hovedet på nogen. Det er vigtigt, at fortælle om Jesus gennem det vi siger, og det vi gør for andre, siger Signe.

Signe Damgård Nielsen kommer oprindeligt fra Gram. Nu bor hun i Aarhus, hvor hun er sygeplejestuderende på 5. semester. Fritiden går med fodbold, Nordlys og Indre Missions unge.
Desuden planlægger hun bryllup med Simon til april 2019. Ham mødte hun i Nordlys-arbejdet.