Missionshotel Nebo er 100 år og har overskud til missionsarbejde

Hotel Nebo, som ligger på Istedgade nær Københavns Hovedbanegård, har for nylig fejret sin 100 års dag. Nebo har støttet både Missionen Blandt Hjemløse og Indre Mission med hver 500.000 kroner, skriver IMpuls.

Missionshotellet startede som et billigt overnatningssted for tilrejsende til København på initiativ af en gruppe kristne, der så behovet. Efter en start i Tullinsgade for 100 år siden, flyttede Missionshotellet Nebo i 1930 til den nuværende adresse på Istedgade 6. Hotellet er stadig et afholdshotel og har repræsentanter for Indre Mission med i bestyrelsen.
Efter nogle økonomisk svære år giver Nebo nu overskud, og det kommer både Indre mission og det sociale arbejde i nabolaget ud fra Missionen Blandt Hjemløse (WeShelter) til gode.