Økonomiansat i LM 60 år

Kirsten Hansen, Græsted, som er født og opvokset i Nordsjælland, fylder i dag 60 år.

Hun er kontoruddannet, har en merkonom i regnskab og har i mange år arbejdet med administration og regnskab hos forskellige bilforhandlere i Helsinge.

Fra 2006-2017 var hun økonomifuldmægtig på Dansk Bibel-Institut i København.
Siden september 2017 har Kirsten Hansen været ansat på Luthersk Missions hovedkontor i Hillerød. Her arbejder hun blandt andet med gaver og gavebreve og glæder sig hver dag over kontakten med de mange trofaste givere rundt omkring i landet.

I fritiden løber hun gerne og er på vej mod sin fjerde maraton. Årets højdepunkt er skiferien i Italien. Desuden danser hun folkedans, er aktiv i Indre Mission og Græsted Kirke og synger med i LM Græsteds kor Focus.

Den runde dag bliver fejret sammen med familie, venner og kolleger.