PlusOase igen på Rudehøj

I år holdtes for første gang en PlusOase lejr i uge 27. Det var på Rudehøj Efterskole og blev en stor succes. Men skolen kunne ikke lejes i sommeren 2019.

Initiativtagerne har haft travlt med at finde et andet sted. Og de fleste skoler viste sig at være optaget eller for små. Også den tidligere Boremose efterskole var på tale, da den måske kunne lejes af den nye ejer.

– Her i sidste uge fik vi pludseligt et bønnesvar, fortæller Verner Andersen. Den tyske kirkelige gruppe, som havde lejet Rudehøj Efterskole hele juli 2019, meldte pludseligt fra.

Derfor kan vi igen få lov at holde PlusOase i uge 27 på Rudehøj Efterskole. Emnet bliver igen ”Liv og Kraft ved Helligånden”, og vi er igang med at sammensætte programmet og finde frivillige til endnu en uforglemmelig uge, lover Verner Andersen.