Bøn i døgndrift i Aarhus Valgmenighed

Fra i aften kl. 18 og i hele den kommende uge er der bøn i døgndrift i Aarhus Valgmenighed. Det er åbent for alle, og det foregår i valgmenigheden på Mjølnersvej 6 i Åbyhøj.

Valgmenigheden indretter et særligt rum – Himmelrummet – hvor man kan komme og bede. I løbet af ugen vil der også være bedemøder, hvor man beder i fællesskab.

De såkaldte 24/7 bedemøder er i dag en international bevægelse, der i 1999 startede i en lille kirke i Sydengland, hvor man ville se, hvad der skete, hvis man dedikerede en hel måned til kontinuerlig bøn.

De havde en stærk oplevelse af Guds nærvær og endte med at bede uafbrudt i tre måneder. Man kan i Pete Greigs bestseller Red Moon Rising læse om, hvordan en enkelt bønneseance voksede sig til en bevægelse, der indtil videre har involveret 2 millioner mennesker over hele jorden.

Der kan læses mere om 24/7 arrangementet på aarhusvalgmenighed.dk