Fra misbruger til bjergbestiger

Idag, den 25. november, holder Jørn Hyldgaard foredrag på Slagelse Bibliotek. Emnet er ”Fra misbruger til bjergbestiger”.

Forfatter og foredragsholder Jørn Hyldgaard, som har skrevet bogen ”Hudløs. Om Gud, depression og diagnose” fortæller sin livshistorie på biblioteket søndag den 25. november kl. 16,00.

Angst, misbrug og OCD

Jørn kæmpede med angst, misbrug og OCD med tvangstanker hver dag i mange år. På et tidspunkt brød hans verden totalt sammen. Han levede som i et helvede, fortæller han i bogen ”Hudløs”, som er udgivet på forlaget Scandinavia.

Jørn er nu 58 år, og i efteråret 2018 besteg han sammen med sin søn og en gruppe eventyrlystne mennesker Grækenlands største bjerg, Mt. Olympus.

Jørn Hyldgaard fortæller i bogen ”Hudløs” om sit liv med angst og psykose, mødet med en omstridt psykiater og om Guds nåde.
Bestiger bjerge mod menneskehandel

Dette eventyr var i virkeligheden et projekt, der var stablet på benene for at samle penge ind til kampen mod menneskehandel.

Jørn var den ældste på holdet, og hans søn kunne fortælle, at Jørn, som var 20 år ældre end alle de andre i gruppen, nåede toppen før sin søn.

Nu rejser Jørn rundt i hele landet på skoler, biblioteker og andre uddannelsesinstitutioner med sin historie.

Der er gratis adgang til mødet på Slagelse Bibliotek.


Artiklen fortsætter efter annoncen: