Himmelsk juleshow vil gentage succes

Julie Lindell, der medvirker som solist under juleshowet, udgav sit debutalbum i 2013.
”Alle sange er komponeret af Julie selv og bevæger sig inden for soul, gospel, R&B og pop og med inspiration hentet fra andre store sangere som Whitney Houston, Adele og Beyoncé,” skrev Udfordringen om Julie Lindells debutalbum.

147.500 kr. blev der sidste år indsamlet til velgørende formål, da flere kirker i Aarhus arrangerede Det Himmelske Juleshow.

Nu liner kirkerne op til endnu et juleshow, og det bliver fredag den 14. december kl. 19.30 og lørdag den 15. december kl. 15.00 i Citykirken på Viborgvej i Aarhus.

Det festlige show har hidtil været en bragende succes med sang, musik og stemning i superligaklasse.

Også i år bliver det med en stribe sangere og musikere på et højt niveau.

Hele overskuddet går ubeskåret til den julehjælp, som Kirkens Korshær og Frelsens Hær uddeler i Aarhus. Behovet for julehjælp til trængte familier har været støt stigende i flere år, og de to hjælpeorganisationer har ikke kunnet følge med behovet. Drømmen er dog, at ingen familier bliver afvist, når de søger julehjælp.

Der er i alt 70 frivillige med i planlægningen og afviklingen af juleshowet. Musikken er stillet til rådighed af Koda og Gramex uden betaling.

De aarhusianske kirker bag showet er Aarhus Bykirke, Aarhus Valgmenighed, Citykirken, Frelsens Hær, Indre Mission, Kirkens Korshær og Saralystkirken.

De medvirkende solister er Andreas Hejslet, Bebiane Bøje, Dina Dánialsdóttir, Julie Lindell, Mattias Hansen og Rune Herholdt.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Derudover medvirker korene Gospel Kids DK og Maestra koret. Kapelmester er Nicolai Sørensen.

Billetter kan købes på billetto.dk