Også himmelsk jul i Esbjerg Musikhus

GospelTeens er et af landets dygtigste og bedst kendte gospelteenkor, som nu har premiere på deres egen juleforestilling ”Min himmelske jul”.

Det får esbjergenserne fornøjelse af den 18. december, hvor GospelTeens optræder med musicalen i Esbjerg Musikhus kl. 17.00. Om formiddagen er det byens skoleelever, der skal ind og se forestillingen, som er skrevet og komponeret af korets leder, Torben S. Callesen. Der er fuldt booket op til de to skolekoncerter om formiddagen, hvilket vil sige cirka 2.300 elever. Forestillingen varer en time.

GospelTeens blev dannet i 2011 og har tre cd-udgivelser bag sig. Flere af korets talentfulde sangere blev sidste år udvalgt til at være syngende skuespillere i Cirkus Summarum, hvor de optrådte side om side med bl.a. Hr. Skæg, Rasmus Bjerg, Motormille og DR Big Bandet.

”Min himmelske jul” er en fantastisk julefortælling om tre venner, de har glemt alt om julens ånd – om kærlighed, gavmildhed, tro og glæde. Det tegner til at blive en kedelig jul med Netflix, Snapchat og computerspil, men Himlen har andre planer. De tre venner sendes ud på en livsforvandlende rejse tilbage i tiden, og pludseligt er de fysisk involveret i historiens største drama: Juleevangeliet – og pigerne forvandles for altid.

GospelTeens udspringer af Aabenraa GospelFamily, som er medarrangør sammen med Esbjerg Musikhus. Billetter kan købes på www.mhe.dk