Viser fotos fra Holocaust ”arabere dræbt af jøder”?

En palæstinensisk TV-station har manipuleret originale billeder fra Holocaust og hævder, at de viser arabiske ofre for kampene i Israel i 1948.

For anden gang i år har palæstinensisk TV nu bragt billeder af døde i kz-lejren Nordhausen ledsaget af den påstand, at det viser døde arabere i Al-Dawayima i 1948.

Det ligner et mønster skabt af syge propagandister fra den officielle palæstinensiske TV-kanal, skriver netavisen United With Israel.

Billed-manipulation

Denne gang har PA TV ændret et billede, som viser hundreder af døde fra nazisternes kz-lejr i Nordhausen, en underafdeling af Buchenwald, til at vise “Arabere dræbt af jøder” i landsbyen Al-Dawayima i 1948.

PA har bragt det manipulerede billede af døde jøder med overskriften “70 år siden besættelsesmagtens massakre i landsbyen Al-Dawayima.”

Den palæstinensiske TV-kanal bragte det første manipulerede billede af døde jøder i Nordhausen i april i år. Den gang lød overskriften ”Arabere dræbt af jøder” med den tilføjelse, at billedet stammede fra den 9. april 1948 i landsbyen Deir Yassin.

I april havde TV-kanalen både fjernet striberne på kz-fangernes tøj samt de amerikanske soldater på det originale foto. Samtidig påstod den palæstinensiske tv-station, at jøderne havde ”brændt kvinder og børn i landsbyens ovn”.

Samtidig viste PA TV billeder af ofre i Sabra og Shatila lejrene med den forklaring, at jøderne stod bag den massakre, som blev begået af libanesiske millitser i 1948.

PAs løgne blev bragt i april i år, mens Israel markerede den årlige Holocaust-dag til minde om de seks millioner at jøder, som mistede livet under nazisternes folkemord.


Artiklen fortsætter efter annoncen: