Alpha gav Susie svar på spørgsmål

Alpha kurset blev et kæmpe vendepunkt for Susie Johansen fra Solrød.Hun deltog i kurset sammen med sin mormor.

Da 34-årige Susie Johansen fra Solrød for et års tid siden var allerlængst nede i afmagt og ensomhed, kontaktede hun sin mormor og spurgte lidt ind til det med kristendommen.

Hun vidste nemlig, at hendes mormor og morfar var kristne og kom fast i Karlslunde Strandkirke.

”Kom med i næste uge”, sagde mormor Else. ”Da starter nemlig et nyt Alpha-kursus i Strandkirken”. Alpha-kurset er et gratis kristendomskursus med dygtige undervisere, og kurset er udbredt over hele verden.

Sammen med sin mormor deltog hun på kurset uge efter uge, og det blev et kæmpe vendepunkt for hende.

”Jeg havde manglet et holdested. Jeg søgte noget, som gav mening, og gennem min mormor og morfar fandt jeg vejen til Gud.

Mit liv er nu fyldt helt vildt ud! Jeg elsker at være en del af Strandkirkens aktiviteter og suger alt til mig. Jeg går til gudstjeneste hver søndag og er kommet med i et fantastisk fællesskab med andre!”

Susie anbefaler, at man finder en ven/kammerat/nabo at følges med på Alpha-kurset. Selv var hun nemlig rigtig glad for at have følgeskab af sin mormor.

Næste Alpha-kursus i Karlslunde starter op torsdag 24. januar kl. 19 i Strandkirken, og forløber over i 10 aftener på torsdage samt en fredag/lørdag. Hver kursusaften begynder med et måltid mad, som kun koster 35,00 kr.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Der holdes en introaften om kurset torsdag 17. januar kl. 19 i Karlslunde Strandkirke.
Dorte/Henri.