Ateist-gruppe advarer skoler mod at besøge ark-museum

En ateist-gruppe fra Wisconsin advarer offentlige skoler i USA mod at tage deres elever med til denne model af Noas ark, som rummer The Creation Museum i Kentucky. Foto: Ark Encounter

Gruppen Freedom From Religion Foundation i Wisconsin har advaret offentlige skoler i USA mod at lade elever besøge skabelsesmuseet på grund af den ”åbenlyse religiøse atmosfære”.

CBN News oplyser, at FFRF har sendt over 1.000 breve med advarsler til skoledistrikter i USA.

Brevene, som fortrinsvis er sendt til skoler i Kentucky, advarer om, at det er ”uacceptabelt at udsætte påvirkelige elever for den åbenlyse religiøse atmosfære i (Ken) Hams kristne temapark”.

Ark Encounters grundlægger, Ken Ham, vil dog ikke lade sig skræmme af ateistgruppens breve eller deres ”bøllemetoder og trusler”. Han har nu tilbudt gratis adgang til alle offentlige skolers lærere og elever, som kommer til stedet på officielle skoleture.

– Ateistgrupper som American Atheists og Freedom From Religion Foundation er blevet mere og mere aggressive, når det gælder at begrænse trosfriheden – især for kristne – og de har prøvet at hjernevaske folk med en tolkning af First Amendment (forfatningens ord om adskillelse af stat og kirke, red.) … det betyder ikke, at kristne er andenrangs borgere, siger Ken Ham til Fox News.

Samtidig har Ken Ham forsikret skolerne om, at hans juridiske eksperter vil forsvare dem, ”hvis FFRF skulle prøve at sigte dem for overtrædelse af First Amendment”.

Evangelisten Franklin Graham støtter Ken Ham: “Noa lod sig ikke skræmme af ateisterne på sin tid, og det gør Ark Encounters bygmester, Ken Ham, heller ikke,” skriver han på Facebook.