USA: 13-årig i sikkerhed efter tre måneders kidnapning

13-årige Jayme Closs har været eftersøgt, siden hendes forældre blev fundet skuddræbt i hjemmet i Wisconsin. Det lykkedes Jayme at flygte fra sin kidnapper. Her ses hun sammen med sin tante, Jennifer Smith, kort efter genforeningen.
Foto: Jennifer Smith

– Gud hørte vore bønner, sagde rigsadvokaten i Barron County, Wisconsin, på pressemødet forrige fredag, da den forsvundne 13-årige Jayme Closs var blevet fundet i live.

Jayme Closs var forsvundet og blev efterlyst, efter at hendes forældre var fundet dræbt af skud i hjemmet i Wiscounsin. Både politi og privatpersoner søgte efter pigen i 88 dage, før hun selv slap fri og fik hjælp af en hundelufter. Denne alarmerede en lokal beboer, og kort efter kunne politiet pågribe en 21-årig amerikaner, som allerede er blevet sigtet for dobbeltdrabet og bortførelsen.

Rigsadvokat Brian White gav under pressekonferencen Gud æren for Jaymes redning:

– For kun et par måneder siden var vi som lokalsamfund samlet på Barron High School for at bede om, at hun måtte komme tilbage i god behold, fortalte han ifølge Christian Headlines.

Også i to lokale kirker, hvor man har bedt for Jayme siden bortførelsen, takker man Gud for bønhørelsen. ”Det er et mirakel, at Jayme nu er hjemme igen,” siger et medlem af St. Peter Catholic Church i Cameron, hvor Jayme selv har modtaget undervisning og hvorfra hendes forældre blev begravet. Også medlemmerne af St. Joseph Church i Barron har bedt utrætteligt for pigen, siden hun forsvandt den 15. oktober sidste år, skriver The Christian Post.