’Black Panther’-stjerne fandt Gud før succesen

I 2018 var den kun 25-årige Letitia Wright den skuespiller der tjente flest penge ind på film. Men før hun blev et idol for mange, måtte hun indse, at hun havde gjort skuespillet til en afgud.

Letitia Wright her i rollen som Shuri i filmen ’Black Panther’.
Foto: Marvel Studios

– Jeg gik igennem en masse ting. Det var en meget svær tid i mit liv. Jeg blev nødt til, at tage en pause fra skuespil, for jeg idoliserede det virkelig, sagde Wright i programmet ’This Morning’.

– Så jeg stoppede med det og tog på en rejse for at finde Gud og mit forhold til Gud, og jeg blev kristen, uddyber hun. I dag kan hun se tilbage på den tid som godt givet ud. For hendes nyfundne forhold til Gud gav hende også et nyt selvværd:

– Det gav mig bare så meget kærlighed og lys inden i mig selv. Jeg følte mig sikker og jeg følte, at jeg ikke havde brug for bekræftelse fra nogen andre eller for at være en del af noget. Min lykke var ikke afhængig af det, den var afhængig af mit forhold til Gud, siger den nu 25-årige filmstjerne.

Bibelstudie hjalp mod mørket Letita Wright har tidligere fortalt til The Hollywood Reporter, at hun deltog i et bibelstudie og det var en af måderne, som hun kom ud af det ”meget mørke sted”, som hun på det tidspunkt befandt sig i. I dag vælger hun roller udfra hendes kristne livssyn. Og sidste år var hun med i fire film, som tilsammen tjente lidt over 10 milliarder kroner! Det gjorde hende i 2018 til nr. 1 på listen over de skuespillere, der har tjent mest. Det er dog værd at bemærke, at hun ikke selv får alle de penge. Det er filmenes samlede indtjening. ’Black Panther’ og ’Avengers: Infinity War’ står for hovedparten af indtjeningen med knap 9 milliarder.

Men der er ingen tvivl om, at hun selvfølgelig får en god sjat penge fra hendes roller i de fire film. Hun går ikke sulten i seng. Hvordan føles det i min ånd? På trods af succesen holder Wright fast i, at Jesus er centrum i hendes liv:

– Jeg er centreret i, hvem jeg er, og jeg er virkelig taknemmelig. Jeg er ikke perfekt. Især som kristen ved du, at du ikke er perfekt. Men du går hver dag og forsøger bare at være forbundet til Gud – og ja, det har hjulpet mig meget, så jeg er virkelig taknemmelig, forklarer hun. – Jeg er stolt af at være den samme, som da jeg begyndte som skuespiller, og ikke bare ændre kurs og tage alt, bare fordi jeg måske har et stort navn eller en stor indtjening. Hun lader Helligånden vejlede hende, når hun vælger rollerne:

– Er det det, jeg skal spille? Hvis noget føles underligt i min Ånd, så ved jeg, at det er Guds måde at sige: ”Du burde ikke gøre det.”

I disse to videoer taler Letitia Wright mere om tro og skuespil:


Artiklen fortsætter efter annoncen: