Leifs brev til kirken genudgives

Profetisk røst møder et behov for regulær bibelundervisning i den moderne kirke.

Kirken er ikke en bygning, men et fællesskab. Gennem nådegaver og tjenestegaver kan kirken blive levende igen, mener Leif Rasmussen.

I 2015 udgav den pensionerede bibelskolelærer Leif Rasmussen bogen ”Brev til menigheden i Danmark”, hvori han gjorde op med, hvad ”kirken er blevet til”.

I bogen argumenterer han bl.a. for, at ”profeterne skal tilbage på banen”, og at vi skulle nå hen til en kirke med ikke kun præstestyre, men fem tjenester: Apostle, profeter, evangelister, hyrder og lærere.

Bogen kunne måske opfattes som et ”ældreoprør” imod den moderne søgervenlige kirke, men faktisk fik den ældre bibellærer også en del yngre læsere, som savner regulær bibelundervisning.

Leif Rasmussen var i en længere årrække bibelskolelærer på Apostolsk Højskole i Kolding. Bogen blev ret hurtigt udsolgt, men den apostolske profet havde mere på hjerte.

Året efter kom hans bog ”Vejen tilbage til fremtiden”, hvor han med eksempler fra Bibelen og vækkelseshistorien viser, at vejen frem går tilbage til udgangspunktet – nemlig Helligåndens afgørende betydning for liv og vækst og nådegaver i funktion.

Og derefter fulgte bogen ”Efeserbrevets skjulte hemmelighed”, som Leif Rasmussen anser for at være ”højdepunktet i hele den bibelske åbenbaring”.

Mens den over 80-årige Leif Rasmussen nu er i gang med at skrive en bog om Kolossenserbrevet, udgives hans første bog igen for bl.a. at imødekomme de læsere, der ikke nåede at få den.

”Brev til menigheden i danmark” kan købes på Hosianna.dk for 98 kr. Den er på 120 sider.


Artiklen fortsætter efter annoncen: