Spred lovsangen

Ole Madsen, Auning

Israelitterne drog nu op til Betel og spurgte Gud: »Hvem af os skal først drage op og angribe benjaminitterne?« Herren svarede: »Det skal Juda (lovprisning).« (Dom 20.18)

Der er forløsning i lovsang, der er glæde og fryd i lovsang, så lad os sprede den alle vegne vi går, brug hvert et øjeblik til at lade dig fylde af lovsang. Fx via mp3, youtube, musik på mobilen, i pauserne, på vej til arbejde, hjem fra arbejde, når vi er hjemme, for du vil opleve, at når du har en lovprisende ånd, at det vil bære dig dagen lang.

Youtube, soundcloud, ja der er mange steder, hvor man kan oploade video eller lydfiler, som man kan linke til fra ens hjemmeside eller facebook-side, så man kan sprede ilden, sprede det gode budskab og opløfte andre ved den lovprisning af Gud, de lytter til.

Jeg har på www.forjesus.dk lagt op nogle af salmerne fra den danske salmebog, som jeg synger uden klaver eller andet, da jeg ikke spiller på noget, men dette gør jeg for at sprede evangeliet, sprede det gode budskab.

Ud over Bibelen, så er der også mange, der bruger salmebogen til at læse i, der er mange gode salmer skrevet af gudfrygtige mænd og kvinder, som igennem tiden har levet et utroligt liv med Gud.

Så er du kristen, du som læser her, så begynd at lægge lovprisning op på nettet, eller hvis du er pastor, så saml din kirke til at optage lovsang til at lægge ud på nettet til velsignelse for andre, til at opløfte andre.

Vi er velsignet med et formål, til at velsigne andre, til selv at spise af det Gud giver, men også for at opfordre andre til selv at blive en velsignelse. Det er ikke bare til os selv, så bliver vi som Det Døde Hav. Så giv, og der skal gives jer.


Artiklen fortsætter efter annoncen: