Verdens hurtigst voksende kirke – den persiske – har brug for støtte

Siden 1979 har der været kristen vækkelse i Iran. Også i nabolandet Afghanistan vokser kirken stærkt som en undergrundsbevægelse. Konvertitterne elsker at synge lovsange og dele deres vidnesbyrd. Men de mange nye troende har brug for bibler, oplæring i den kristne tro samt veluddannede kirkeledere. Evangelisk Alliance samler ind til dette arbejde under bedeugen.

Trods forfølgelse og islamisk terror vokser kirken eksplosivt i Iran og Afghanistan.

Evangelisk Alliance støtter i forbindelse med bedeugen op om de nye persiske kristne i Mellemøsten. Der samles ind til bibelteologiske kurser gennem Elam Ministries.

”Alene i Tyrkiet er der plantet 46 persiske kirker. Over 4.000 eksmuslimer i disse menigheder vokser i troen og vidner om den forvandlende kraft i Jesu kærlighed,” hedder det i bedefolderen fra Evangelisk Alliance.

Elam Ministries

Elam Ministries har siden 2005 undervist iranske og afghanske kristne gennem bibel-kurser i Tyrkiet og i andre lande i regionen. Organisationen uddeler også bibler og sender kristne udsendelser på internettet.

“I 1979 havde man kun kendskab til knap 500 kristne fra muslimsk baggrund i Iran. I dag er det mest forsigtige skøn, at der er mindst 360.000 kristne i landet.Kirkelederne tror, at kirkerne vil vokse med flere millioner i løbet af de næste få år. Dermed kan den persiske kirke komme til at præge alle de muslimske lande”, forklarer Elams leder, David Yeghnazar.

Indsamlingen

Indsamlingen til den persiske kirke kan støttes på MobilePay 50749 – Konto 9570-6402151.