Min mand blev opereret for ”grå stær”

Kære Orla Lindskov

Jeg skriver til dig for at spørge, om du vil bede for min kære mand. Han er nu i firserne, og det kniber med at se. Han kan ikke mere læse almindelig skrift, fx avis. Han kan kun læse de store overskrifter. Og han må slet ikke køre bil. For år tilbage blev han opereret for ”grå stær ”. Men forkalkning af øjnene er taget til, og øjenlægen kan ikke hjælpe nu. Det er tåget for min mands øjne.

Vi tror begge på Gud Fader og på Jesus Kristus, og vi beder begge om, at hans syn må blive bedre. Vil du, Orla Lindskov, hjælpe os dermed.
Tak fordi du hjælper mennesker. Vi vil gerne have en salvedug.

Kærlig hilsen
A. M.

Svar: Jesus lagde hænderne på en blind mands øjne

Kære A.M.

Jeg beder for din mand og har sendt en salvedug. I 2017 og 2018 har jeg oplevet helbredelse af flere med øjen-sygdomme. Det har især været personer med uhelbredelige øjensygdomme, hvor synet har været truet ligesom i din mands tilfælde.

Jeg vil i den forbindelse nævne, at ved flere er helbredelse og forbedring af synet kommet efter forbøn over flere gange. I et tilfælde måtte jeg bede for den samme person fire gange. Efterfølgende erklærede øjenlægen, at den uhelbredelige øjensygdom var forsvundet. Har I ikke mulighed for at komme til forbøn, så er I velkomne til at sende salvedugen tilbage til mig til gentaget forbøn. Angående gentagen håndspålæggelse og forbøn læser vi i Markus-evangeliet kap. 8, v. 22-25:
”Så kom de til Betsajda. Og folk førte en blind hen til ham, og de bad ham om at røre ved ham. Han tog den blinde ved hånden og førte ham udenfor landsbyen, og han spyttede på hans øjne, lagde hænderne på ham og spurgte: ”Kan du se noget?”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Og den blinde åbnede øjnene og sagde: ”Jeg kan se mennesker, for jeg ser nogle, som ligner træer, men de går omkring.”

Så lagde Jesus igen hænderne på hans øjne, og nu så han klart, og han var helbredt og kunne skelne alting tydeligt.”

Med venlig hilsen
Orla Lindskov


Artiklen fortsætter efter annoncen: