Nedbryd fæstningsværker med bøn

Samuel Hoffmann opfordrer til, at kristne ikke bare affinder sig med det onde i samfundet, men konkret beder imod det. Det gør han.

Samuel Hoffmann i samtale med en deltager i seminarugen.

David bad imod de onde fjender. Moses sang (2. Mos. 15) om Herrens straf imod dem. Profeterne udtalte domsord. Jesus sagde, at vi skulle bede ”fri os fra det onde”. Paulus opfordrede til at nedbryde fæstningsværker, der rejste sig i oprør imod Gud.

– Det er på tide, at vi beder imod det onde, at vi beder imod mørket, for ellers vil mørket få magten og overvinde os, sagde Samuel Hoffmann, da han i den forløbne uge underviste på Bedehus Danmarks uge i Kolding.

Samuel Hoffmann er en tysk bønneleder, som rejser i bl.a. de muslimske og hinduistiske lande, hvor han gang på gang oplever Guds indreb i samfundet, efter at de kristne i enhed har bedt.
Men også i Europa er der brug for, at kristne går imod det onde i deres bønner, sagde han.
For Samuel Hoffmann er bøn ikke kun en personlig terapi. Han tror på – og har oplevet, – at der sker noget i samfundet, når kristne i enhed beder imod ”fæstningsværker”. (2. Kor. 10, 4-5).

Falske religioner

Disse fæstningsværker kan være falske religioner, som binder mennesker i løgn. Hoffmann nævner nogle eksempler:

– I Indien bad de kristne i en bestemt by imod tilbedelsen af alle de onde afgudsbilleder. En dag kom en flodbølge og skyllede det altsammen ud i Ganges. Goodbye Kali (guden for ondskab).

– I Nepal skete noget lignende, da et jordskælv fik de buddhistiske og hinduistiske tilbedelsessteder til at synke i grus.

– Engang bad vi om, at en moské måtte blive lukket. Vi lagde hænderne på en bestemt søjle, da vi bad. Da vi kom tilbage stod der et skilt på netop dette sted, at moskéen var lukket.

Hoffmann undrer sig over, at ordinerede kristne præster i en by i Tyskland var med til at nedlægge grundstenen for en ny moské. I deres blinde tolerence banede de vej for en falsk religion, som går stik imod kristendommen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Terrorisme

– Et sted ville en præst ikke høre tale om åndelig krigsførelse i bøn, selv om mange i menigheden ønskede det. Han havde ikke brug for den åndelige beskyttelse. En tid derefter hørte vi den triste besked, at han var blevet dræbt af terrorister i sin bil.

– Vi var engang nogle, der begyndte at bede imod en gruppe terrorister, hvis navne var offentliggjort. Vi bad om, at de måtte omvende sig fra deres onde handlinger, eller at Gud ville tage dem ud. En dag læste vi, at en af disse terrorister var omkommet. Kort efter forsvandt en anden. Til sidst var gruppen helt opløst.

Identificer onde steder

Samuel Hoffmann opfordrer kristne til at identificere de onde steder i deres byer.
– Det kan være sataniske grupper, okkultisme, men det kan også være sex-shops, yoga-dyrkning, hemmelige loger eller pervers underholdning.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– I en by blev mange ødelagt af narko. Nogle kristne fandt frem til stedet, hvor der blev handlet narko. De bad og lovpriste Gud for hans store og gode magt. Da de senere vendte tilbage for at bede, var stedet lukket.

– Et andet sted bad vi imod et bordel med prostitution. Kort efter gik det konkurs og lukkede.
Når kristne bliver klar over sandheden og går sammen i bøn, kan de redde deres byer og bane vej for Jesus.