Kontraster i parforholdet

Familier På Vejs sommerlejr har fokus på parforhold, relationer og familie.

Roy og Elaine Hitchman underviser på familielejr på Aalborg Efterskole.
De har arbejdet med familier siden 1993.

I uge 30 inviterer Familier På Vej igen til sommerlejr på Aalborg Efterskole. Der sættes i år fokus på parforhold, relationer og familie, men der også er undervisning for børn, juniorer og unge.

– Vi tager i år fat på nogle af de udfordringer, som kontraster og dilemmaer giver i vores relationer. For ønsker vi ikke alle at leve i forhold, som er kendetegnet af forståelse og tillid, frem for det modsatte? Men det kræver nogle gange, at vi får rokket ved vores tænkning, vaner og handlinger, fortæller Per Skov fra familier på vej.

Roy og Elaine Hitchman

Til at hjælpe med det har man inviteret Roy og Elaine Hitchman som undervisere. Roy og Elaine mødtes på universitetet i slutningen af 80’erne. Roy studerede luftfartsteknik, og Elaine studerede engelsk. De blev gift, mens de studerede, og Gud begyndte at give dem en nød for at hjælpe ægtepar med at navigere i deres relationer.

De har arbejdet med familier siden 1993. Deres passion for at arbejde med relationer førte til, at de oprettede en tjeneste kaldet ‘Hitched’. Det amerikansk/britiske underviserpar bor i dag i Ungarn.

Foruden undervisning for voksne, unge, juniorer og børn er der i lejrens program sørget for masser af fritid med og uden aktiviteter. Der er mulighed for indkvartering på værelser eller på camping. Uanset hvad man vælger, er der fælles forplejning.

Der er åbent for tilmelding på fampv.dk

Familier på vej

Familier På Vej er en forening, som arbejder for, at familier får opbygget sunde relationer mellem mand og kvinde samt omsorgsfulde relationer til børnene. Det gøres igennem undervisning, afholdelse af lejre og rådgivning.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: