Hjallerup Bibelcamping har fået ny formand

Årets sommerstævne vil gerne række endnu mere ud mod lokalsamfundet.

Andreas Kildahl Fibiger er missionær i Indre Mission og nu formand for Hjallerup Bibelcamping.

De senere år har Hjallerup Bibelcamping slået den ene deltagerrekord efter den anden, nu med over 2.000 campister. Den medvind skal gerne fortsætte, hvis det står til den nye formand.

Han hedder Andreas Kildahl Fibiger og tog i januar over efter Jonas Holdensen, der har været formand under de seneste fire stævner.

– Min vision for Hjallerup er, at vi kan blive ved med at skabe og udvikle et miljø, hvor det er naturligt at være på sommerferie med Jesus – uanset om det er første eller tyvende gang, man er på Bibelcamping.

– Det helt store og vigtigste mål er, selvfølgelig, at Hjallerup kan være Guds redskab til, at så mange som overhovedet muligt bliver ved med at tro på Jesus eller begynder på det! Hvis vi ikke har det mål for øje, giver vores arbejde ikke ret meget mening.

– Som led i det mål håber vi også, at Hjallerup Bibelcamping bliver ved med at sætte positive spor i Hjallerup, og at flere og flere fra byen tager imod invitationen til at besøge os, når vi besøger deres by i en uge om året. Konkret håber vi i år, at legelandet og debatterne kan være et godt skridt i den retning, siger Andreas.

Han henviser til to tiltag: En udvidelse af legelandet, hvor ikke bare børn på stævnet, men også børn fra Hjallerup inviteres til gratis leg. Og nogle åbne samtaler og debatter med personer, der er bredt kendt fra den offentlige debat.

Endelig vil man også gerne kræse om de frivillige, ”fordi Hjallerup ikke kan eksistere uden frivillige”, som Andreas siger.

Hjallerup Bibelcamping er i uge 31 – fra den 27. juli til den 3. august – og der er åbent for tilmelding.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Andreas Kildahl Fibiger er missionær i Indre Mission og gift med Anne-Cæcilie. Parret har børnene Kristine, 5, Miriam på halvandet år og et barn på vej til august.