Khader: Godt, at min søn valgte kristendommen

Folketingsmedlem Naser Khader (K) har i et debatindlæg i Kristeligt Dagblad udtrykt glæde over, at hans søn ved at lade sig konfirmere har valgt en ”fredelig og næstekærlig religion” fremfor en ”dødbringende ideologi”.

”…den centrale skikkelse i kristendommen er en Gud og mand, som frivilligt lod sig ydmyge, fornedre og som døde på en måde, der kunne ligne et nederlag. Og det gjorde han for at give sit liv for syndere … ”, skriver Khader i Kristeligt Dagblad den 25. april.

Den konservative udenrigs- og kirkeordfører udtalte dagen før om terrorangrebet i Sri Lanka til avisen: ”Det er politisk korrekthed, når det er værst. Da terrorangrebet på de to moskéer i New Zealand blev begået, blev der straks sagt, at vi skulle stå sammen med muslimerne. Nu siger ingen, at vi skal stå sammen med de kristne. Det forstår jeg ikke, når nu kristne er den mest forfulgte gruppe i verden”.