Morder besøger Citykirken

Wilfredo Gomez fra El Salvador er kendt fra DR-Horisonts udsendelse ”Fra morder til missionær”. Han fortæller sin historie i Citykirken i Aarhus.

Wilfredo Gomez, kendt fra ”Fra morder til missionær” (DR-Horisont) fortæller sin historie i Citykirken, Viborgvej 173, Aarhus V søndag den 26. maj.

Wilfredo Gomez voksede op i et slumkvarter i El Salvador, flygtede med familien til USA, blev gennemtævet af sin far og forlod sit hjem som 14-årig. Han blev hurtigt et hårdkogt bandemedlem – først i USA og senere, efter en udvisning, i en af El Salvadors mest frygtede bander. Han blev involveret i stoffer og vold og mord og han har adskillige fængselsophold på CV’et.

Men en dag i fængslet ligger han syg med tuberkulose. Da får han et syn af Jesus, der rækker hånden ud til ham. Wilfredo regner det som begyndelsen på et nyt liv. Han, der før var en af de farligste indsatte, er nu løsladt og besøger fængslet som prædikant.

San Franscisco Gotera-fængslet, som før var styret af banderne og præget af vold, overfald og mord, har nu over 1400 indsatte, der har byttet deres våben ud med en bibel. Myndighederne har genvundet kontrollen med fængslet, og der er håb og fremtid i fangernes øjne.

Her besøger Wilfredo Gomez fangerne i et fængsel i El Salvador. Mange af fangerne fravælger volden og ønsker at få en bibel.

Wilfredo vil dele sin livshistorie til Citykirkens normale gudstjeneste den 26. maj kl 10.30. Senere på ugen vil han deltage i ”Himmelske dage på heden” i Herning. Alle er velkomne, og arrangementet er gratis.

Citykirken er en frikirke og ikke en sognekirke. Derfor er de over 600 personer, der er tilknyttet kirken, heller ikke nødvendigvis fra nærområdet, men fra hele Aarhus og omegn.

TV-udsendelsen om Wilfredo Gomez kan ses på https://www.dr.dk/tv/se/horisont/horisont-dr1/horisont-2018-09-11#!/, oplyser Citykirkens præst Johnny Hansen.