Stig Grenov stopper som landsformand for KD

Stig Grenov

Først i valgkampen valgte Stig Grenov at sygemelde sig, og KDs næstformand tog over. Nu har Grenov oplyst, at han stopper som formand fra partiets landsmøde i oktober. Til gengæld regner han med at være folkevalgt fra 5. juni.

Den tidligere landsformand måtte melde sig syg med stress, hvilket ifølge ham selv skyldes flere års dobbeltarbejde. Han har været Kristendemokraternes formand i syv år.

– Det er tid til nye kræfter og visioner i spidsen for partiet, siger han og anbefaler vælgerne at stemme på den fungerende formand, Isabella Arendt, som han mener kan styrke partiet.

– Jeg håber at være folketingsvalgt 5. juni, men jeg fortsætter under alle omstændigheder i partiet. Skulle jeg være så uheldig ikke at blive valgt ind, er der en kreds i Nordsjælland, hvor der er masser at tage sig til, siger Stig Grenov til TV 2.