Newsboys i ny super-udgave

Den tidligere forsanger, som stoppede for ni år siden, og også den tidligere bassist er vendt tilbage til gruppen på denne plade samt den medfølgende turné.

Den oprindelige forsanger Peter Furler skulle egentlig bare have medvirket på en enkelt sang og spillet et par enkelte datoer på turnéen, men alle blev så glade for det, at det blev til en hel plade samt 120 koncerter mm. Så kom Phil Joel også med igen, som ellers havde fået sin solokarriere op at stå (med fem soloplader bag sig), hvilket har medført denne nye super-version af Newsboys, Newsboys United.

Pladen er lavet i to udgaver: United og United deluxe. Da de koster det samme, giver det mest mening at tage deluxe-udgaven. Her får man udover nogle ekstra versioner af sangene et interview med Peter Furler og Michael Tate.

Så nu er der egentlig tre forsangere, som skiftes, i stil med det forgangne DC Talk. Apropos DC Talk, så medvirker Kevin Max på en enkelt sang.

Pladen er spækket med gode sange, og de bliver kun bedre, jo flere gange man lytter til dem.

Mine fire favoritter er: ‘Fearless’ – En god melodi, og god tekst. ‘Greatness of our God’ som findes i to meget forskellige, men ligeværdigt gode versioner (i deluxe-udgaven). ‘Love one another’ som Kevin Max medvirker på. – Man føler sig helt hensat til de gode gamle DC Talk dage. Og endelig ‘Only the Son’ som også findes i to gode udgaver.

Der er egentlig ikke nogle dårlige sange på pladen, man bliver kun gladere for den, jo mere man hører den, så det er et godt tegn. Man fornemmer den spilleglæde, de selv har ved at have fundet sammen igen.

Det kunne være spændende, hvis man kunne opleve denne udgave af Newsboys i Danmark i forbindelse med deres turné. De skal i hvert fald nok sælge en enkelt billet herfra.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kunstner: Newsboys – Titel: United – Genre: Pop/Rock/Lovsang – Download: itunes.dk – Pris: 69 kr.