Stort Prolife-event på Times Square

– Jesus mindede mig om, at jeg skal fortælle min historie, sagde Mary Pendergraft Foto: CP

Sidste lørdag var New Yorks centrum i flere timer én stor kirke med lovsang og vidnesbyrd, da 20.000 abortmodstandere deltog i ’Alive From New York’.

Det skriver The Christian Post, som den 6. maj bragte en længere reportage om det store event, hvor blandt andre Mary Pendergraft fortalte om sit liv.

To sønner og to aborter

“Jeg voksede op som katolik, men jeg forlod kirken og blev gift. Min første søn var fantastisk.

Min anden søns hovede var lille og han havde fysiske handicaps. Han kunne hverken gå eller tale,” fortalte Mary Pendergraft.

Da hun blev gravid for tredje gang, valgte hun derfor abort.

“Jeg var bekymret for at få endnu en søn som den anden. Så jeg fik en abort. I lang tid tænkte jeg ikke over det. Min mand og jeg blev separeret og jeg begyndte at se en anden mand. Så blev jeg gravid igen. Og for anden gang fik jeg en abort.”

Mit livs lys

Mary Pendergraft kom senere med i en baptistkirke og blev frelst. Hun fortalte aldrig om sine aborter, indtil der skete noget afgørende tidligere i år.

“I år har Herren lagt mig på hjerte, at jeg er nødt til at fortælle folk om dette. Jeg må fortælle om min søn, som nu er 47 år. Han kommer i et aktivitetscenter. Han kan stadig ikke gå eller tale.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Han er inkontinent, men han er mit livs lys,” fortalte hun.

“Min ældste søn og hans kone kunne ikke få børn. De adopterede en pige, som nu er 13 år. Jeg vil bare sige, at der er liv og glæde og tilgivelse at få – men det at dræbe babyer gør ikke tingene bedre. Hvis forældrene ikke ønsker barnet, skulle de lade det blive adopteret, for der er så mange kvinder og mænd derude, som ønsker børn og ikke kan få dem,” sagde Mary Pendergraft og beklagede, at USA nu har aborteret børn i flere generationer.

Mod-demonstrationer

Aborttilhængere på den anden side af Fashion Avenue prøvede at drukne prolife-budskabet med høj musik. Men flere kvinder stod frem og fortalte deres historier om selvvalgt abort. Og flere af dem udtrykte ligesom Mary Pendergraft, at Jesus havde mindet dem om, at de skal tale åbent om det valg, de nu fortryder.


Artiklen fortsætter efter annoncen: