Templet skal snart bygges

Det mener den jødiske organisation Tempelhøjens Trofaste i hvert fald. Der er endda folk i Jerusalem, som øver sig i at ofre får.

Gershon Salomon fra ”Tempelhøjens Trofaste” holdt taler udenfor Jaffaporten i Jerusalem. I baggrunden ses Davids tårn. Foto: Vidar Norberg

Gershon Salomon fra Tempelhøjens Trofaste mener, at templet snart vil blive bygget på Tempelpladsen i Jerusalem. Nu beder han verdens folk stå sammen med Israel og sige nej til islam, som han mener vil føre verden ind i middelalderens mørke.

– Mit råd til Israels regering er, at de må følge Guds Ord. Det er tid til at fjerne fjenden fra den hellige Tempelplads i Jerusalem, bygge templet og starte en ny tid, siger Gershon Salomon.
Han opfordrer verdens nationer til at afslutte presset mod Israel for at gøre Tempelpladsen til et muslimsk sted. Han siger, at denne tid er forbi.

– Nu er vi inde i forløsningens tider for Israels land, Jerusalem og Tempelpladsen. Gud åbenbarer sig med mirakler i Israel.
En betingelse for fred i Israel, Mellemøsten og hele verden er, at templet bygges i Jerusalem. Israel er udvalgt af Gud til at være et lys for nationerne, siger Salomon med henvisning til Esajas 2, 1-4:

”Her er endnu et budskab, som Herren gav Esajas om Judas folk og Jerusalems fremtid:
Det skal ske i de sidste dage, at Herrens tempelbjerg bliver verdens knudepunkt. Folk fra alverdens lande vil strømme derhen. ’Lad os rejse til Herrens bjerg,’ vil de sige. ’Lad os tage hen til Israels Guds bolig, så vi kan lære hans vilje at kende og følge hans vejledninger, for den sande lære kommer fra Zion, Herrens ord udgår fra Jerusalem.’

Herren vil afgøre folkenes stridigheder og være dommer for fjerne stormagter. Da vil de smede deres sværd om til plovskær og omdanne deres spyd til vingårdsknive. Landene vil holde op med at bekrige hinanden og alt militær bliver overflødigt.”

– Lige bag døren venter en stor fremtid. Åbn den, for Gud står sammen med sit folk. Hans hjem er her. Her vil de forenede nationer være under Guds suverænitet, siger Salomon.

Folkemøde

Salomon holdt taler for folk, som gik forbi Jaffaporten i Jerusalem, før han med bannere, flag og zionistisk folkemusik på harmonika og tromme drog gennem den gamle bys gader ned mod Møgporten og Vestmuren. Her havde titusinder tidligere på dagen modtaget den aronitiske velsignelse.

Der blæses i shofar (vædderhorn).

Politiet slipper ikke Salomon ind til Vestmuren eller Tempelpladsen af frygt for arabisk oprør. Stedet er Mellemøstens største krudtønde, og på Tempelpladsen styrer det muslimske råd, Wakf, med et slags overopsyn fra Jordan, mens Israel holder ro og orden.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Salomon er en ældre mand. Krigsskader fra Syrien gør, at han må sidde i kørestol, men kamplyst og styrke er der ingen mangel på, når han bruger højtaler og megafon for at nå ud med sit budskab.

– Befri Tempelpladsen til fordel for Israel, ikke for Ismael! Fremad hver og en til Tempelpladsen, lyder det fra Salomons højtaler.

Selv slipper han ikke op på Tempelbjerget, men flere af hans følgesvende i Tempelhøjens Trofaste går op til det hellige sted som almindelige turister eller pilgrimme. Udenfor indgangen til Vestmuren, hvor Salomon sidder, glinser Klippemoskeens guldkuppel i solen. Al-Aqsa-moskeens halvmånetårn strækker sig op som for at fortælle, at islam har kontrol over dette hellige sted, hvor to jødiske templer engang har stået.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Advarer Europa

– Vi går ind i en ny verdenshistorie. Giv ikke støtte til islam. De standser ikke drabene over hele verden. Dette kan vi se allerede. Hvorfor støtter I islam i en tid, hvor Gud har hele sin opmærksomhed mod sit folk Israel? Stands samarbejdet med islam, som igen vil føre mennesker ind i middelalderens mørke.

Hvorfor går Norge imod historiens gang, som Gud selv leder? I må åbne øjnene og se, hvad der sker i Israel. Tiden for udenlandsk okkupation i Guds land er snart ovre. Så kommer forløsningen for hele verden, siger Salomon.

– Jeg vil advare de europæiske nationer, som vil standse historiens gang og Guds march tilbage til sit hjem, Israel og templet. Der kommer en tid, da Guds Ord skal gå ud fra Tempelbjerget i Jerusalem til hele verden.

Gershon Salomon påpeger, at både Romerriget og muslimerne sendte det jødiske folk i eksil, men nu er jødefolket tilbage i Israel. Han antyder, at man måske står foran en endetidskrig, hvor islam er Satans agent, som ønsker at tage kontrol over hele verden, inklusive Skandinavien.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Takker Trump

– Jeg vil velsigne USAs præsident, Donald Trump, som forstod den specielle tid, vi lever i. Han står med Guds folk og verdenshistorien, siger Salomon.

Trump er blevet populær i Israel, fordi han har flyttet USAs ambassade til Jerusalem og anerkendt byen som Israels hovedstad. For nylig anerkendte USA den israelske del af Golanhøjderne som en del af Israel. Både Jerusalem og Golan blev befriet under seksdageskrigen i 1967, men verden har hidtil nægtet at anerkende den israelske annektion.
I Bibelen kaldes Golan Basan.

Øver sig i at ofre får

Gershon Salomon begyndte for flere årtier siden at tale om genopbygningen af templet på Tempelpladsen. Mange har fulgt i hans kølvand, og der gøres allerede forberedelser til templet. Ved Tempel-Instituttet i Jerusalem har man lavet både kar og redskaber, som skal bruges ved ofringer, når templet kommer. Der er også folk i Jerusalem, som øver sig i at ofre får. Ved nedgangen til Vestmuren er der placeret en stor syvarmet lysestage i guld, som nogle håber snart vil blive placeret i et tempel. For der er en øgende forventning om et nyt tempel i Jerusalem.

Se video om en ofring her:

De gamle bibelske valfartsfester op til Jerusalem i påsken, pinsen og løvhyttefesten har fået en renæssance. Efterkommerne af den aronitiske præsteslægt velsigner to gange om året titusinder foran Vestmuren. Og bag den ligger Tempelpladsen.

”Herren velsigne dig og bevare dig. Herren våge over dig og være dig nådig. Herren være dig nær og give dig fred.” (4. Mos. 6,24–26)

Se i øvrigt ritualet fra en kritisk dokumentar-video af Youtube-kanalen ‘RISE – exposing the new age of antichrist’ her: