Brødremenighedens Danske Mission har haft et godt år

– Mission er at finde ud af, hvad Gud gør og tilslutte sig, sagde Jens Peter Rejkjær i sin årsberetning på BDM missionsfest.

Ved missionsfesten søndag den 26. maj i Christiansfeld kunne generalsekretær Jens Peter Rejkjær fortælle, at BDM kom styrket ud af året med overskud, udsendelse af et nyt missionærpar og en millionarv, som åbner op for nye muligheder.

– Mission er at finde ud af, hvad Gud gør og tilslutte sig, indledte Jens Peter Rejkjær sin årsberetning på generalforsamlingen. Han udtrykte stor taknemlighed over året, der gik. En arv på over 3 millioner kroner gør BDM i stand til i de næste år at øge indsatsen og hjælpe flere steder.

Allerede i 2018 kunne BDM akut hjælpe kirkerne i Burundi og Rwanda med køb af nye byggegrunde, så kirkerne kunne bevare deres status som kirker i disse lande under en ny og mere restriktiv lovgivning.

– Selvom BDM ikke er et stort missionsselskab, når vi langt ud, pointerede Jens Peter Rejkjær og fortalte om nye behov, der skal afhjælpes i 2019: ”Vi er allerede godt i gang med året. Vores sundhedsprojekt er netop søsat i DR Congo, og herhjemme ser vi med forventning frem mod missionskonferencen i efteråret i samarbejde med All Nations Christian College, London”.

BDMs opgave er at være deltagere i Guds mission i verden, understregede formanden, Jørgen Bøytler, i sin formandsberetning.

– Hvor vi end er, med vores forskellige gaver, kan vi blive involveret i Kristi mission, sagde Jørgen Bøytler. Han pegede på, at missionsbefalingen er en væsentlig del af BDMs kald i dag, særligt i lande som Tanzania, DR Congo og Albanien, hvor BDM arbejder tæt sammen med de lokale Brødrekirker.

Jørgen Bøytler rundede sin beretning af med en stor tak til BDMs mange venner, bestyrelse, ansatte medarbejdere, udsendte missionærer og ikke mindst alle volontører og andre frivillige, som på forskellig vis har gjort en indsats i årets løb.

Udover årsberetningerne bød missionsfesten også på en bedre middag, indslag fra et voksende arbejde blandt BDMs unge samt missionærhilsner og korte film fra et par af BDMs missionsområder. Ved generalforsamlingen blev BDMs årsregnskab for 2018 godkendt med et positivt resultat på 402.000 kroner.


Artiklen fortsætter efter annoncen: