Mariager: Erdogans gidsel besøger Sommercamp Mosaik

Pastor Andrew Brunson fra USA var fængslet i 21 måneder, mens præsident Erdogan prøvede at tvinge USA til at udlevere en muslimsk oppositionsleder til retsforfølgelse i Tyrkiet.

Den verdenskendte missionær Andrew Brunson fra USA besøger Danmark. Han vil fortælle sin spændende historie under en gudstjeneste mandag aften den 15. juli kl. 19 på Sommercamp Mosaik i Mariager.

Pastor Brunson blev anklaget for spionage og terrorisme og stod til at afsone livstid i et tyrkisk fængsel. Men efter en stor diplomatisk indsats og forbøn fra kristne verden over blev han løsladt i oktober 2018 – efter 21 måneder i et tyrkisk fængsel.

Efter sin frigivelse har pastor Andrew Brunson og hans hustru besøgt Det Hvide Hus og bedt for præsident Trump. Han har også givet flere interviews og fortalt om de mange svære måneder i fængslet – og hvordan han håber at kunne vende tilbage til Tyrkiet og den menighed, han efterlod der.