Nye forstandere på Sydvestjyllands Efterskole

Heidi er lærer og speciallærer og har suppleret med et diplom i specialpædagogik. Tonny har været ungdomskonsulent og senere som landsleder for Indre Missions Ungdom. Han har også arbejdet som lærer og været forstander på Sommersted Efterskole.

Sydvestjyllands Efterskole har ansat Heidi Holm og Tonny Dall Sørensen som skolens nye forstanderpar fra skolestarten den 1. august i år.

Heidi og Tonny (43 år) vil sammen med de 2 yngste af deres 3 børn, Matilde (14 år), Marius (17 år) og Melissa (20 år), flytte fra Haderslev og ind på Bramming Hovedgård for være klar til at tage imod det nye elevhold i august.

Erfarne ledere

Heidi og Tonny har begge en bred erfaring og relevante uddannelser indenfor arbejdet med unge. Heidi har en lang karriere bag sig som lærer og speciallærer og har suppleret med et diplom i specialpædagogik.

Tonny Dall Sørensen har en bred ledererfaring fra sin tid som ungdomskonsulent og senere som landsleder for Indre Missions Ungdom. Derudover har han arbejdet som lærer og senere som forstander på Sommersted Efterskole. Af uddannelse kan bl.a. nævnes diplom i ledelse.
Tonny har endvidere udgivet bogen ”Den autentiske leder”.

Selv om Tonny tidligere har været formand for bestyrelsen på SE, er han blevet valgt ved en fair og professionel ansættelsesproces, understreger bestyrelsen for Sydvestjyllands Efterskole.