Hils på andre!

Allan Fisker, Brabrand

Er du glad for, at nogen hilser på dig, det kan være naboen, mennesker du jævnligt møder? Det kan også være i kirken – er der nogen der, som hilser på dig?

Hvis du selv hilser på nogen, er det så de samme hver gang? Hvis det er, så lærer du jo ikke de andre at kende! Tror du ikke, Jesus ville have hilst på dig og talt med dig? Vi skal ligne Ham!

Et varmt smil, et godt håndtryk og nogle få ord kan være nok.Det kan også få kirkefremmede til at føle sig godt hjemme og til at åbne sig. Nogle af disse har en forestilling om, at kirkefolk er triste,selvretfærdige og fordømmende.Desvære findes det også,men jeg vil påstå, at det er de få!

Engang var jeg på besøg i by X i missionshuset. Det var i missionsugen, da jeg var ung. Da jeg kom ind, vendte flere rækker af ældre damer sig om mod mig med elevatorblikket. De så meget alvorlige ud. Hvis ikke jeg havde været en kristen, var jeg skyndsomt gået, jeg oplevede mig ikke som velkommen. Det var der ellers skrevet i indbydelsen i avisen! Det betyder utrolig meget, hvordan vi møder dem, vi burde være næste for.

Mød din næste med smil, håndtryk, en lille kommentar. Der kan være mange små ord, der kan bryde tavshed og isolation.

Da bringer du glæde!

Lykkelige er de, der går med glædesbud!
(Forkortet, red.)


Artiklen fortsætter efter annoncen: