Sange der giver godt humør

Måske I husker bandet Third Day? De lukkede ned efter 25 år. Nu har forsangeren Mac Powell skiftet til country-genren, og det gør han ganske overbevisende.

I 2001 vandt Mac Powell en pris som Male Vocalist of the Year (årets bedste sanger), og stemmen fejler stadig ikke noget. Spørgsmålet er, hvor mange af fansene der er villige til at følge ham over i country-genren? Personligt synes jeg, den nye stil klæder ham godt.

Man får 15 gode sange for pengene. Denne plade blev oprindeligt udgivet med 10 sange, og dette er en genudgivelse med 5 ekstra sange, og der er ikke nogen decideret dårlige sange. Det er et spørgsmål, om man kan lide country eller ej. Jeg kan godt lide det.

To Third Day-musikere har fået lov at lege med i dette stilskift. Tim Gibson, som spillede bas i årene fra 2015 til 2018, spiller også på nogle af numrene. Og Jason Hoard, der var musikalsk alt-mulig-mand i Third Day i årene 2010 til 2012 på mandolin, banjo, guitar og backing vokal, har en stor finger med i spillet på denne plade. Han spiller både akustisk og elektrisk guitar.

Trommer og mandolin. Banjo og percussion. Og da han ikke skulle kede sig synger han også lidt backing vokal – og ikke nok med det: Det er ham, der både har mixet og produceret.

Hvis man køber pladen på CD i stedet for download, får man to mini-plakater med i købet. På den ene side et landkort over USA med alle sangtitlerne lagt ind som en rute, og på modsatte et billede af bandet.

Det er svært at sige, hvilke sange er de bedste, da der som sagt ikke er nogen dårlige. De sange, der umiddelbart stikker ud på en positiv måde, er de to første. Titelnummeret ‘Back Again’ har en god energi med guitarer og backing vokaler, der “lugter lidt” af Tom Petty. ‘Flood Waters’ svinger godt og giver associationer til Russ Taffs plade ‘Under Their Influence’.

Kunstner: Mac Powell And The Family Reunion – Titel: Back Again – Genre: Country – Forhandler: itunes.dk – Pris: 69,-


Artiklen fortsætter efter annoncen: