’Valg uden ny regering viser, at Messias snart kommer’

Rabbiner Yitzchak Kaduri.
Foto: Ohayon Avi, GPO

Der var parlamentsvalg i Israel i april, men der er stadig ikke dannet en ny regering. Det har fået mange til at tænke på en ”profeti” af den kendte, nu afdøde rabbiner Yitzchak Kaduri.

Både netsiden Breaking Israel News og Facebook har præsenteret rabbinerens budskab:

– En dag svarede Kaduri på et spørgsmål om, hvornår Messias vil komme, og hvad der er tegnet på hans komme. Kaduri svarede: ”Når der bliver valg, men ikke nogen regering”, fortalte rabbiner Eliyahu Merav.

”Den gang var udtalelsen meget forvirrende. Ingen forstod rabbineren. Men sådan er det med profetier. Man forstår det ikke, før det sker,” sagde Merav.

Figentræet er et billede på Israel. Netop nu blomstrer figentræerne i Jerusalem og minder om det, Jesus sagde i Lukasevangeliet 21,30-31 om, at Guds rige er nær, påpeger Vidar Norberg. Foto: H. Norberg
Profeti om de sidste tider

Valget den 9. april førte ikke til dannelsen af en ny regering. Derfor bliver der nyvalg den 17. september 2019.

Rabbiner Kaduri skrev et brev, som først skulle åbnes efter hans død. Det vakte stor opsigt. Folk, som tolkede brevet, sagde, at Kaduri angiveligt mente, at Jesus er Messias.

Kaduri mente, at der ville komme store naturkatastrofer over verden, for at jøderne skal komme hjem til Israel. Videre sagde han ifølge Arutz 7, at der vil komme store tragedier, men verden vil ikke sejre over Israel. Frygt vil komme over verden.

Kaduri tilhørte kabbalistene, en mystisk retning i jødedommen. Han sagde, at det jødiske år 5766 (år 2005) (taf, shin, samech, vav) betyder ”hemmelighed og åbenbaring”. Kaduri skal have fortalt sine studenter, at den nuværende regering vil blive den sidste i ”den gamle æra”. Han skal have sagt, at Ariel Sharon bliver den sidste statsminister i Israel, mens den nye regering vil have et lederskab fra den ”messianske æra”.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Rabbiner Kaduri var en højt respekteret kabbalist i Israel med adgang til landets ledere. Han var født i Bagdad og døde i Jerusalem i 2006, 108 år gammel.