Kirkestævne i Herning om videnskab og tro

Sognepræst Mads Jakob Jakobsen blev landskendt for sin kritik af evolutionslærens brug.

Kirkelig Samling om Bibel og Bekendelse inviterer lørdag den 21. september til stævne i Herning. Her vil der blandt andet være et indlæg ved sognepræst Mads Jakob Jakobsen fra Sønderborg.

Sognepræsten blev sidste år landskendt for sin kritik af evolutionslæren.

Også professor ved Niels Bohr Instituttet Johan Peter Fynbo skal tale om ’Videnskab og tro’. Han har for nylig bidraget til en bog, hvor kristne videnskabsfolk skriver om forholdet mellem tro og videnskab.

Pastor emeritus Hartvig Wagner, Gullestrup, åbner stævnet i Skt. Johannes Kirke i Herning med en gudstjeneste, hvori der indgår skriftemål og nadver.

– Kirkelig Samling om Bibel og Bekendelse er en bevægelse i Den danske Folkekirke, som er overbevist om, at kirkens og troens ressourcer findes i det, som Gud har åbenbaret os gennem Bibelen og kirkens bekendelse. Men i dag er kirken under hastig forandring bort fra sit ærinde og grundlag. Derfor er det mere nødvendigt end nogensinde at kalde til ”Kirkelig samling om Bibel og Bekendelse”, forklarer KSBBs formand, organist Kristian S. Larsen og næstformanden, arkitekt Jakob Mortensen.