Missionær til Liberia

Lærer Elisabeth Poulsen, som tidligere har været udsendt for Promissio til både Botswana og Etiopien, skal i løbet af efteråret 2019 udsendes som missionær til Liberia.

Dermed bliver hun den første i Promissios historie, der har arbejdet i alle de tre lande, hvor organisationen er engageret.

I Liberia skal Elisabeth Poulsen være en del af skoleafdelingen i Den Lutherske Kirke i Liberia, hvor hun skal arbejde med udrustning af lærerne i form af rådgivning og kurser. De fleste af lærerne på kirkens 28 skoler har ingen formel læreruddannelse bag sig, og der er således stort behov for at bidrage med indsigt i forskellige undervisningsmetoder og pædagogiske refleksioner.

Elisabeth Poulsen har ikke tidligere arbejdet i Liberia, men har har undervist børn og voksne i både Botswana og Etiopien.

I juli besøgte Elisabeth Poulsen Liberia sammen med Promissios koordinator for international mission, Simon Schøler Kristensen.

”Jeg kender ikke meget til Liberia, så det var rigtig godt at besøge landet og møde dem, jeg skal arbejde sammen med. Jeg ser frem til denne opgave, og det bliver spændende at komme i gang,” siger Elisabeth Poulsen, som er færing, men har boet i Danmark.