Nyt medlem af bestyrelsen for Sømandsmissionen

Diakon Anne-Marie Stejner
Hummelshøj

Som tidligere medarbejder på sømandshjemmet i Aasiaat glæder hun sig især til dagsordenspunkter, der omhandler missionens arbejde i Grønland.

”Det var overvældende at blive spurgt – og meget spændende nu at være med til at hjælpe, da jeg har fulgt Sømandsmissionens arbejde fra sidelinjen i nogle år,” siger Anne-Marie.

Under sit første bestyrelsesmøde smagte hun lidt af, hvad posten drejer sig om: ”Det er interessant at høre mere om, hvad der ligger bag fx det strategiske arbejde, der pt. foregår i organisationen, bl.a. om diakoni i fokus og med at møde sømanden med evangeliet.

Møde mennesket, hvor det er, og desuden at lade medarbejderne udforske rammerne for arbejdet.”

Hun har næsten altid været engageret i frivilligt arbejde og er ikke bange for at ”vende bøtten på hovedet” og tænke nyt eller blive udfordret på forskellig vis.

Hun har en stillingtagen til tingene og giver gerne udtryk for sin holdning:
”Mit hovedfokus er evangeliet til søfolk og fiskere.

Det vil jeg måle det meste op imod. At vi hele tiden husker, hvorfor vi er Sømandsmissionen.”

Grønland fylder på særlig vis hos Anne-Marie. Da hun arbejdede som køkkenassistent i Aasiaat i 2009, mødte hun sin kommende mand, som også arbejdede der.


Artiklen fortsætter efter annoncen:De var så gode til at samarbejde, at de tog hjem og blev gift. Nu er Anne-Marie og Jan bosat på Langeland sammen med deres to små sønner.

Familien kommer i Indre Mission, bl.a. er de med i familiearbejdet på Sydfyn og øerne.