Præst fortæller om forfulgte kristne i et muslimsk land

Samuel Nymann Eriksen har besøgt de forfulgte kristne i præstens hjemland.

I Aarhus og København kan man i næste uge møde en kristen præst, der er blevet truet på livet i et overvejende muslimsk land. Foredragene arrangeres af Dansk Europamission.

– Forfølgelserne har dog hverken standset præsten eller menigheden i fortsat at række ud til udsatte i deres lokalområde. Her bor dysfunktionelle familier, hvor flere forældre på grund af arbejdsløshed og/eller misbrug ikke sørger ordentligt for deres børn, fortæller Dansk Europamissions generalsekretær, Samuel Nymann Eriksen.

I kirken kan familierne få hjælp og håb – de får poser med mad til børn og voksne i ugens løb. Før uddelingen af poserne kan børn helt frivilligt deltage i børnemøder og voksne i andre møder med sang og forkyndelse.

Flere oplever, at det gør dem godt at høre om Jesus og hans kærlighed og tilgivelse. Og de oplever, at Jesus sætter dem fri fra misbrug og lige så stille leder dem ud af de dybe problemer, de er havnet i – ind i et helt nyt liv.

Præsten vil også fortælle, hvordan samfundets skepsis og fordomme kan nedbrydes, når forfulgte kristne hjælper udsatte i deres lokalsamfund. Kommunen henviser faktisk nogle gange udsatte til kirken, da den har set, hvad det kan betyde for dem at komme i kirken.

Foredragene finder sted om aftenen den 19. september 2019 på Frederikshaldsgade 15 i Aarhus, hvor der serveres kaffe, te og kage – samt den 21. september på Herlevgårdsvej 28 i Herlev. Her mødes man klokken 12.00 til frokost, foredrag, lovsang og indslag. Tilmelding via Dansk Europamission.