Helge Pahus-bog udgives med ny titel

Forlaget Mediacellen har genudgivet Helge Pahus’ bog ”Bibelen vendt på hovedet” fra 2011 under den nye titel ”Hvor lang er stigen til Himlen?”

Bogen, der både har fået ny forside og titel, er en gennemgang af en række bibelsammenhænge, som på det skrevne tidspunkt, er blevet nye for Helge Pahus, og på en særlig måde har rørt hans hjerte.

Det er således ikke en kronologisk udlægning af evangeliets grundlæggende doktriner, men en række af kapitler, som gør de udvalgte bibeltekster levende og relevante. Bogen starter med at dykke med i julenat som tidspunktet for kirkens fødsel. Siden følger 12 kapitler med udgangspunkt i både bibeltekster fra Det Nye og Det Gamle Testamente.

Fælles for dem alle er, at de under Pahus’ hånd bliver levende og personlige. Man bliver dejlig ’mæt’ efter hvert kapitel.

Pahus’ hjertevarme måde at skrive og dele sine oplevelser på, inspirerer også til selv at dykke ned i både velkendte og måske ukendte bibeltekster.

Helge Pahus, født 1943, virkede som præst i Karlslunde Strandkirke fra1971 – 2007 og blev efterfølgende omrejsende taler. Han har desuden været involveret i Alpha, Oase, fængselsarbejde og meget andet.

Helge Pahus: Hvor lang er stien til Himlen? Bibelsammenhænge der har berørt mit hjerte. 170 sider. 135 kr. Mediacellen