En ny hjertetid for Danmark?

Selv folkekirken vil opleve Guds herlighed igen, siger David Wagner i en profeti, hvor han også nævner et fald i hjertetilfælde. Se videoen nederst i artiklen.

Kommer der endelig et åndeligt gennembrud i Danmark? I sidste uge kom der et profetisk ord specielt til Danmark, som jeg tror, vi skal lægge mærke til.

Af ansvh. redaktør Henri Nissen

Det skete da over 40 deltagere fra Danmark var til ”Open Heaven” konference i Bethel-kirken i Redding, California. Halvdelen af dem kom fra Citykirken i Aarhus – heriblandt kirkens tre præster. Så de har noget at glæde sig til i dén kirke.

En aften kom David Wagner i Bethel-kirken med denne profeti, som han sagde havde brændt i ham under lovsangen den aften:

”Jeg hørte Herren sige, at Gud forbinder prikkerne. Der bliver snart etableret en guddommelig forbindelse mellem Guds trone og tronen over Danmark. Og Gud sagde: ”Jeg vil snart bringe det hellige til det verdslige.”

Danmark er en vendepunkts-nation, og Gud vil vende ting. Ofte fokuserer mennesker hos jer på hovedet og logikken, men Gud siger, at Danmark skal blive kendt som nationen med hjerte.
Og jeg føler endda, at der vil være videnskabelige og medicinske opdagelser, der har med menneskehjertet at gøre, og at der vil komme naturlige helbredelser af hjerter. Jeg følte, at Herren sagde, at som et tegn, så vil der de næste tre år kunne iagtages den laveste procentdel af hjertesygdomme.

Jeg føler også, at der vil ske mirakler, og at de vil være på et højere niveau.
Herren sagde, at han vil invadere universitetssystemet i Danmark. Og jeg så broer gå til Vesteuropa og Skandinavien – Norge, Sverige og Finland.

Og jeg fornemmer lige nu, at Herren vil bruge jeres nation som en katalysatornation.
Danmark har ofte har følt sig omringet. I har en stærk og stolt historie, men det er næsten som om I nu sidder fast. Men jeg føler at Herren siger, at Han gør sig klar til at føre Danmark ud over det, som I tidligere har set og kendt.

Og jeg tror, at der kommer en ny åndelig sult, selv over den nationale kirke. Gud siger: ”Jeg vil invadere den med min herlighed igen.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:I kommer til at høre beretninger om præster, der har guddommelige møder med Herren. I Jesu navn.”

Det er jo ikke alle profetier, der kommer fra Gud.

Men denne er mere præcis, end de fleste. Og den kommer fra en menighed, som er kendt for sin målbevidste søgen efter Gud, og for sin troværdighed. Desuden er der her nævnt et konkret tegn – nemlig at antallet af hjertetilfælde vil falde de næste tre år.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det ville være meget usædvanligt. Jeg tjekkede lige, hvor mange hjertetilfælde vi har herhjemme.

Så hårdt er vi ramt af hjerte-sygdomme

Ca. 55.300 danskere rammes ifølge Hjerteforeningen hvert år af hjerte-kar sygdomme.
Mere end halvdelen af alle danskere over 55 år rammes af hjerte-kar sygdomme.

Ca. 476.000 danskere lever med hjertesygdomme. Det er en stigning på 17 pct. siden 2006.
Antallet af danskere, der får hjertemedicin er steget 21 pct. fra 2006-2016.

Hver 4. danskere dør af en hjerte-kar sygdom, som er den næst hyppigste dødsårsag. 12.400 dør hvert år af hjerte-kar sygdomme.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Statistikken peger altså ikke på, at der vil komme et fald – tværtimod er det gået den modsatte vej. Så hvis der virkelig skulle ske det fald i hjertesygdomme, som David Wagner nævner, så må vi virkelig tage det som et tegn fra Gud.

Og man fornemmer, at profetien ikke kun handler om, at antallet af hjerte-kar sygdomme falder, men at der vil ske en ændring i hele ”hjertetilstanden” i Danmark. Og det er der hårdt brug for.

Det er meget spændende ord. Og vi må holde øje med, hvad der sker de næste tre år.

Profetier, der går i opfyldelse

Noget tyder på, at vi er på vej ind i en profetisk vækkelse, hvor der ikke blot profeteres guld og grønne skove, men hvor profetierne er mere præcise og rent faktisk går i opfyldelse. Det begynder man nu at se i USA.

Først og fremmest er der adskillige ældre profetier om, at finansmanden Donald Trump skulle blive præsident. Profetierne kom på et tidspunkt, hvor det var utænkeligt. Men det skete – til alles overraskelse.

En anden profeti, som for nylig gik i opfyldelse var Hank Kunnemanns profeti 15. oktober -17 om, at retten i Alabama ville være en prototype for, hvad der senere vil ske i højesteret angående abort. Kunnemann udtalte som Herrens ord:

”Se Alabama. Se hvordan jeg bevæger mig gennem deres domstole, der skal være en prototype for, hvad jeg vil bringe til retten, som du siger er højeste.

Er du klar til ledige stillinger? Er du klar til at se, hvordan jeg træder ind og ryster din Højesteret endnu en gang? Se, se mig overraske dig og se mig etablere retfærdighed og gudsfrygt ved dine domstole. Se til Alabama, jeg vil gøre det der, og jeg vil gøre det ved din domstol, din højesteret også,” siger Nådens Ånd.

Den 1. Maj 2019 kunne nyhedsmedierne fortælle, at staten Alabamas lovgivende forsamling (folketing) stemte for at forbyde næsten alle former for abort. Overraskende. Nu må vi iagttage, hvad der sker med USA’s højesteret den kommende tid.

I et profetisk ord, den 14. december 2018, profeterede Charlie Shamp: ”Handelskrige vil blive værre … Spændinger vil vokse mellem øst og vest, men det vil USA’s økonomi også (gro, vokse, red.). Herren siger, ’økonomiske mirakler vil komme på grund af forbindelserne mellem Israel og De Forenede Stater.’ ”

Vi ser og hører nu dagligt i nyhederne om handelskrigen mellem USA og Kina, og om den truende handelskrig mellem USA og Europa. Men dette var forudsagt. Ligesom stigningen i USA’s økonomi.

For den bibelkyndige læser giver den sidste sætning om Israel mening. For Gud siger i løfterne til Israel, at dem, der velsigner Israel, vil Gud velsigne.

Vi fornemmer, at Gud er i gang med at ændre på nogle store ting, som ellers syntes håbløse. Vi er så vant til abort propagandaen, at vi næsten tror, at abort er et gode.

Vi vænner os til, at tusinder af små børn hvert år aflives – de fleste af bekvemmelighed. Hvis ikke, vi var så hjernevaskede af propagandaen, ville vi indse og føle, hvilken frygtelig ondskab, det er.

Det samme gælder Israel, hvor medier og politikere i mange år har fremstillet den jødiske stat i et dårligt lys, mens man har lukket øjnene for de uhyrligheder, der foregår på den palæstinensiske og arabiske side.

Hvis ikke, vi var så hjernevaskede af propagandaen imod jøderne og Israel, så ville vi alle kunne se det.

Så der er brug for drastiske ændringer, som vi slet ikke kan forestille os. Der er brug for guddommelige indgreb. Vores opgave er at bede om, at Guds vilje sker på jorden som i himlen.

Se det profetiske ord her: