Indre Missions UNO er 25 år

Singler har nu i 25 år kunnet dele tro og liv i IMs UNO-netværk. Det blev fejret ved en festaften den 12. oktober under den årlige konference på Børkop Højskole.

UNOs formand, Ester Langbo Nørby, udtaler på Indre Missions hjemmeside: ”Der var nogle, som syntes, at der var et behov for at dele tro og liv med ligesindede. De valgte at sætte sig sammen og se, om de kunne skabe et eller andet.

Det blev en stor succes, og UNO er under stadig udvikling. Der dukker nye op hele tiden, som vi ikke har hørt om eller set før, og det er medvirkende til, at der kommer nye ideer til, hvad vi skal lave.”

UNO er for singler i alderen 28-60 år. Der findes også et senior-UNO for singler fra 55+.

”Der er nogle, der falder for aldersgrænsen, men forhåbentlig rykker de videre til Senior-UNO, som lige nu er under forandring, så det tiltaler de 60-årige mere, end det førhen har gjort,” siger Ester Langbo Nørby.

UNOs formål er at ”den enkelte må blive opbygget og bevaret i troen og se sig selv som et værdifuldt og Guds-skabt menneske”.