Konference for kreative kristne

Der er keramik, dans, musik, design, fotografi og mange andre kunstarter på programmet, når Børkop Højskole lægger rammer til konferencen FRYD lørdag den 26. oktober.

Det er første gang konferencen FRYD afholdes. Den er åben for alle troende og kreative mennesker. Bag konferencen står Helle Viftrup Kristensen, der til daglig er lærer på Børkop Højskole.

Hun er Inspireret af konferencen ”International Christian Artist Seminar”, der arrangeres af den hollandske præst Leen La Rivére, som også bidrager med tre foredrag i dagens buket af workshops.

– Det bliver en fest for alle, der gerne vil udtrykke deres skaberglæde. Jeg håber, at vi kan inspirere hinanden og lære af nogle af dem, som har været udøvende kunstnere i mange år, siger Helle Viftrup Kristensen.

Af andre workshopholdere kan blandt nævnes: Jan Weber, fotograf på TV2, digter og billedkunstner Jeanette Munksbøl, dansegruppen fra Aarhus Valgmenighed, musiker Nicolai Kruse Abildtrup Sørensen, kunstmaler Karsten Auerbach og Leif Andersen, der vil holde et oplæg om kunst, tro og billeddyrkelse.